Jason Watt får tilbudt at købe Ford GT

Jason Watt jubler: Har fået sin Ford GT

19/08/2016
1.500 Views

Som vildmedbiler.dk skrev den 8. august, så var Jason Watt en af de 500, der blev godkendt til at købe den meget eftertragtede Ford GT.

Og det er nu officielt med ud fra Ford.

Vi havde også ret i, at endnu en dansker var blandt de heldige. Hvem det er, arbejder vi på at finde ud af.

”Jeg føler mig virkelig privilegeret over, at jeg er blevet udvalgt til at blive ejer af den nye Ford GT. Jeg tror, jeg falder rigtig godt ind i den idé, Ford har at den skal ud at køre på vejene, så at folk kan se den. Med mig kan Ford være sikker på, at en hel del danskere også får chancen for at få en tur i den, for jeg stiller selvfølgelig op til Sportscar Event for at støtte det gode formål med bilen,” fortæller Jason Watt.

….

Tidligere historie:

7000 bilentuiaster har ansøgt om at blive ejer af den ny Ford GT!

Men kun 500 worldwide er blevet godkendt.

Ford har lagt vægt på, at de ny ejere vil bruge bilen og repræsentere Ford-brandet på den helt rigtige måde.

Det skulle ikke være rigmænd, der blot ville have endnu en luksusbil til udstillingen hjemme i garagen.

Vildmedbiler.dk har tidligere skrevet, at eks-racerstjernen Jason Watt var blandt dem, der lagde billet ind på den unikke supersportsvogn, der startede livet som racerbil og derefter transformeret til gadebil.

Og derfor var det naturligt at spørge Jason, om han blandt det heldige.

“Det må jeg ikke udtale mig om,” lød det korte svar.

Det kan man så udlade en hel masse af. Jeg kender Jason rigtigt godt, og gætter på, at han ville have svaret mig anderledes, hvis han ikke var blevet godkendt til at købe et eksemplar af bilen.

Så jeg tror, han er en af de heldige.

En opringning til Ford pressechef, Lene Dahlquist, bragte mig ikke tættere på svaret.

“Jeg kan ikke udtale mig om noget lige nu, men du skal nok høre fra mig, så snart jeg må sige mere,” siger hun diplomatisk.

Jeg tror ikke, at Jason Watt er den eneste, der har fået tilbud af købe en Ford GT.

Lego har indgået et samarbejde med Ford om at lave modeller af GT’en, og de udstillede en kæmpemodel af bilen i racertrim i forbindelse med årets Le Mans, så det kunne være Anders Kirk Johansen, der er medejer af My Garage i Vejle.

Det er et gæt, men…

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

1 Comments

  1. Jason udtalte ved et foredrag at han kunne tænke sig den men men .. så et er sikkert han vil gerne

Leave A Comment