Toyota er i gavehumør

Toyota er i gavehumør 

12/09/2018
308 Views

Står du og tripper for at få fingrene i en hybrid-Toyota, så er det nu, du skal få benene på nakken og komme hen til den lokale forhandler. 

Her står de nemlig klar med et “gavekort” på 20.000 kr. til køb af en af mærkets halvelektriske modeller – så længe der er biler på lager.
Oven i det får du ti procent i rabat på alt ekstraudstyr til din ny bil – eksklusiv montering. 

En af de hybridmodeller du kan spare 20.000 kr. på, er Auris Hybrid Touring Sports, der i juli af bilpriser.dk blev kåret som den stationcar i Danmark, der har den bedste totaløkonomi.  

Med besparelsen på 20.000 kr. på bl.a. den populære udstyrsvariant, Auris Hybrid H2 Selected, får du udstyr som fx 17” alufælge, LED-forlygter og kørelys, automatgear, bakkamera, sportssæder med Alcantara-stof, nøglefri betjening, metallak med sortlakeret tag, Toyota Touch 2 multimediesystem og sikkerhedspakke Toyota Safety Sense med bl.a. automatisk nødbremse for 237.990 kr.  

Tilbuddet gælder indtil 30. september. 

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment