Nicki Thiim ikke i DTM 2016

Toppræstation af Nicki Thiim 

05/12/2014
1.766 Views

Oplysningerne fra Audis DTM-test på Jerez i Spanien er sparsomme, men vildmedbiler.dk har selvfølgelig researched på sagen, og kan fortælle, at det gik mere end godt for det ny danske DTM-håb, Nicki Thiim. 

Han teste en dag og fik kørt 300 kilometer, bl.a. en hel løbsdistance. Her var han tre tiendedele hurtigere end de øvrige inviterede kørere, og tre tiendele langsomme end fabrikskøreren Mike Rockenfeller på hele distancen.

Specielt den kendsgerning, at Thiim var hurtigst i anden halvdel af distancen imponerede Audi-ingeniørerne. Også hans tekniske feedback blev skrevet ned i de små bøger.

Kilder tæt på Nicki Thiim fortæller til vildmedbiler.dk, at han var vildt begejstret for den måde Audien kørte på, specielt dens downforce imponerede.

Med testen i Jerez sluttede en stor sæson for Nicki Thiim. Han skulle om kort tid have testet Audis ny R8 GT3-racer, men det er udsat til januar.

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment