Tag til Paris Motor Show

18/09/2014
728 Views

Er du også vild med biler?

Så skulle du lægge vejen forbi Paris Motor Show fra den 2.-10. oktober. Tag konen med til byen og overlad hende kreditkortet. Så har du fred og ro til at kigge på de smukke velformede kreationer.

Mondial de l’Automobile afholdes hvert andet år og byder på alt fra snusfornuftige, avancerede, hurtige og anderledes biler fra hele verden. Et orgie i design og teknik.

Mondial de l’Automobile er den største biludstilling i verden.
Udstillingshallerne ligger i Paris Expo, Porte de Versailles. Adressen er 1 Place de la Porte de Versailles, 75015 Paris.
Der er åbent fra 10-20 og det koster 14 euro for voksne, otte for unge mellem 10 og 25 år at komme ind. Børn under 10 har gratis adgang.

Få alt at vide om udstillingen på www.mondial-automobile.com/en/visitors/. Her kan du bl.a. andet se mange af de spændende biler, der udstilles.

Se også videoen fra 2012, hvor der sidste gang var bilshow i Paris. http://www.mondial-automobile.com/en/visitors/videos/

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment