Store danske racerløb er udsat

Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen er flyttet til den 2.-3. maj, og det historiske løb, Danish Masters Racing Festival, er flyttet til den 30.-31. maj. 

“Vi beklager naturligvis de gener, det medfører for både tilskuere og deltagere, men vi ser på situationen med alvor og følger myndighedernes anbefalinger. Kalenderen for motorsport i Danmark involverer mange parter, men med de nye datoer er det lykkedes stadig at have tilstrækkeligt med luft mellem de forskellige løb,” siger Betina Engholm, afdelingschef på FDM Jyllandsringen 

FDM Jyllandsringen forventer ikke, at det bliver nødvendigt at udskyde Åbningsløbet og Danish Masters Racing Festival yderligere, men følger naturligvis udviklingen.  

“Tilskueres og deltageres helbred er selvfølgelig vigtigst, så vi følger situationen og er klar til at træffe de nødvendige forholdsregler, hvis Corona-krisen fortsætter,“ siger Betina Engholm.  

Allerede købte billetter til Åbningsløbet og Danish Masters Racing Festival er gyldige på de nye datoer, men kan refunderes ved henvendelse direkte til FDM Jyllandsringen. 

TCR-promotor, Martin Jensen, bakker 100 pct. op om udsættelsen af løbet på FDM Jyllandsringen.

“Skal jeg se noget positivt i udsættelsen, så er det, at vejret i maj normalt er bedre end i april, og at vi får mere tid til at få biler og reservedele frem,” siger han.

TCR Danmark arbejder i øjeblikket med at finde en ny dato til den fælles testdag.

For racerkøreren Nicolaj Sylvest kommer udsættelsen ikke som en overraskelse.

“Det er en forfærdelig situation samfundet står i, så selvfølge kan vi ikke køre racerløb med mange tilskuere,” siger han til Vildmedbiler.dk

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment