Skoda viser skitse af ny RS

Skoda præsenterer en ny sportslige topmodel, Octavia RS iV, på biludstillingen i Geneve den 3. marts. 

Men du skal ikke forvente, at den kommer til at se lige så heftig som den du ser på vedstående tegningen. Fabrikkerne har det nemlig med at sende nyheden ud med designskitser, der får bilerne til at vildt aggressive ud. 

For at fyre op under forventningerne. 

20 år efter lanceringen af den første Octavia RS kommer RS iV nu til at åbne næste kapitel i en bemærkelsesværdig succeshistorie.  

RS-modellen er ekstremt populær variant i modelrækken, og på Skodas største europæiske markeder, Tyskland, Storbritannien og Schweiz, er hver femte solgte Octavia en RS-model.  

Octavia RS iV kommer udover Plug-in-hybrid både med diesel og benzinmotor, mens det bliver interessant den kan fås med firehjulstræk. 

Som den første Skoda RS-model med en 241 hestes plug-in-hybriddrivlinje er Octavia RS iV unik i den forstand, at den kombinerer familievenlig alsidighed og sportsvognsagtige præstationer og effektivitet. 

Ydelsen er akkurat den samme som modellen den afløser, Octavia RS 245. 

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment