Sjælden Marcos på dansk auktion

Sjælden sportsvogn på dansk auktion

Er du på udkig efter en sjælden engelsk sportsvogn, til promenadekørsel om sommeren eller til din bilsamling, så er chancen der nu.

På årets sidste specialbilauktion hos Campen Auktioner i Randers kommer der nemlig en velholdt Marcos 3000 GT på danske nummerplader under hammeren.

Bilen var i dag,, torsdag budt op til 70.000 kr., men de store bud kommer først lige op til auktionen den 13. November.

Marcos 3000 GT er en af 11 spændende biler fra  “Holbæksamlingen”, der efter ejerens tragiske dødsfald skal afhændes.

“Familien stod tilbage med en masse biler, som de godt nok kendte og værdsatte, men ikke havde hverken forudsætninger eller lyst til at holde kørende, fortæller Finn Campen fra Campen Auktioner.

Næsten alle bilerne er på danske nummerplader og har været flittigt brugt.

Udover “Holbæksamlingen”, der også omfatter motorcykler, bl.a en Honda CB 750 K fra 1979, forventes der at komme yderligere 200 specialbiler under hammeren.

Klik ind på https://campenauktioner.hibid.com/catalog/80553/689-fysisk-auktion–specialbilauktion–randers-/ og se de spændende biler – og hvad de er budt op.

”Jeg regner med publikumsrekord på special-køretøjs-auktionen, og er overbevist om at både Holbæksamlingen og de mange andre flotte klassikere finder nye ejere – og så er ringen jo ligesom sluttet”, siger Finn Campen.

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment