Klik her for VMB brugervejledning I Brug herover for at finde netop det du leder efter!

Velkommen til: Sådan bruger du Vild med Biler!

I takt med vores site vokser kan det blive noget af en udfordring at finde netop det du leder efter. Men vi har prøvet at gøre det så let for dig som muligt!

Søgeværktøj

I menulinien finder du et  i højre side. Klik på forstørrelsesglasset, der er eliminere de normale menuer – og indtast det ord eller tema du leder efter, så får du superhurtigt et resultat på tværs af hele vores site.

Mest læste indlæg

På alle temasider finder du de 5 mest læste indlæg i kolonnen til højre – det er ingen garanti for at de interesserer dig, men det er altid sjovt at se hvad der fanger folks interesse.

Arkiver

På alle temasider finder du komplet arkiv arkiv over alle indlæg der er lagt på VMB siden vi gik i luften. Det giver en god tidsfornemmelse og mulighed for “hvornår var det det nu, det var?”. Alternativt går du op og bruger søgeværktøjet i topmenuen.

App ikon

Nu er det blevet endnu lettere at følge VildmedBiler på ipad og iphone.
Brug safari og gå ind på vildmedbiler.dk, når den er loadet – klikker du på kassen med pil ud og derefter på “føj til hjemmeskærm”.
Så retter du teksten til kun VildmedBiler og trykker tilføj.
Voila – knap med de seneste bilnyheder og motorsport. Værsgo.

       ipad1

 

 

 

 

God fornøjelse fra

Vild med Biler

Erik Hawaleschka Madsen

Uddannet i markedsføring og altid arbejdet med den automotive branche. Rådgivet og udviklet samt markedsført biler, dæk, smøremidler og serviceydelser. "Fritidsracerkører". IT- og salgsansvarlig på vildmedbiler.dk

Skriv en kommentar