Renault Clio får lille facelift

Renault Clio bliver lidt bedre

13/06/2016
623 Views

Lidt har også ret!

Det er i hvert fald bedre end ingenting.

Mens nogle facelift er drastiske, og totalt ændrer på en bils udseende, er det ny facelift på Renault Clio meget diskret.

Forlygterne er nu med den genkendelige C- shape lyssignatur og ronten er blevet re-designet en smule. Især den nedre del af kølergrillen er blevet gjort bredere, og bagtil er kofangeren også ændret en smule.

Indvendigt er der kræset mere for detaljerne med nye materialer og bedre polstring på sæderne

På infotaintmentsiden kommer der nu flere forskellige muligheder at vælge imellem. Media Nav får en opdatering, R- Link systemet bliver version 2, og så er det muligt at få det nye R&Go system.

For feinschmeckerne er der også muligt at få Clio i Bose edition med fantastisk lydsystem. Desuden fås den nu med bakkamera som supplement til parkeringssensorerne.

På motorsiden suppleres de nuværende 75 og 90 hk diesel-versioner med en 110 hk version med seks trins gearkasse.

Om den kommer til Danmark har Renault Danmark endnu ikke besluttet, men sikkert er det dog, at vi får en helt ny fire cylindret 120 hk TCe benzinmotor – også med seks-trins gearkasse.

Den faceliftede Renault Clio introduceres i Danmark til september – priserne er endnu ukendte.

Vildmedbiler.dk er i starten af juli inviteret til Bordaux i Frankrig for at teste den faceliftede Clio og ikke mindst den heftige RS-udgave.

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment