Racehall indtager København

Racehall slår stort op i København

Verdens største indendørs racerbane! 

Den bliver, hvis alt går efter planen, og det gør det, åbnet i Høje Tåstrup ved København inden jul næste år.  

Banen og de faciliteter, der følger med, kommer til at dække ikke mindre end 10.000 kvm, hvilket er 33 pct. mere end Racehall i Aarhus, som har plads til 34 karts i samme løb. 

Bag gokartbanen står, som i Aarhus, Casper Kirk Johansen, Kirk Kapital, Jacob Brunsborg, JYSK og Poul Plougmann, der er tidligere topchef i LEGO og B&O. 

Gruppen bag projektet har arbejdet på at finde en bestående bygning til baneanlægget, men det er ikke lykkedes, så i stedet opfører man en helt ny hal. 

For de gokartinteresserede, der syntes at både Aarhus og København ligger for langt, kan projektleder i Racehall CPH, Flemming Thomsen, glæde dem med, at man sagtens kan forestille sig, at de kommer til andre større byer. 

Hvad det kommer til at koste, at opføre Racehall i Høje Tåstrup forlyder der intet om, men Flemming Thomsen siger til JP, at prisen er et tocifret millionbeløb. 

DASUs sportschef, Bo Nielsen, glæder sig over det ny projekt og håber, at unionen kan få et godt samarbejde med Racehall.

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment