Poulsen håber på hurtig afgørelse

12/11/2014
750 Views

Kristian Poulsen håber at få afgjort WEC-mesterskabet i næstsidste afdeling på søndag i Bahrain.
“Kikser det for os der, bliver det to nervøse uger inden finalen i Brasilien,” sagde han til vildmedbiler.dk i forbindelse med præsentationen af hans og Casper Elgaards ny ELMS-satsning med Massive Motorsport.
Derfor vil Young Driver AMR-køreren sammen med David Heinemeier Hansson og Nicki Thiim gør alt for at vinde i Bahrain igen i år og sikre teamet mesterskabet – og sig selv og Heinemeier kørermesterskabet.
Den er Nicki Thiim helt med på.
“Vi var hurtige i Bahrain sidste år, men i år en konkurrencen endnu hårdere,” siger han. “Men banen er en udfordring for alle. Det er en moderne race-track med en slags stop-and-go karakter. Der er få lange stræk fulgt at skarpe sving, hvortil der skal bremses rigtigt hårdt. Og så skal man glemme, at løbet køres midt i ørkenen med hvad der indebærer af risici (Sand på banen, red).
Teamejer Jan Struwe er fortrøstningsfuld forud for weekendens løb.
“Vi er i en god position i mesterskabet, men vi ved alting kan stadig ske. Bare tænk på mesterskabskampen i GT Pro-mesterskabet i sidste runde, hvor det førende team overhovedet ikke scorede point,” siger teamejer Jan Struwe. “Det kan gå hurtigt ned ad bakke.”
At Nicki Thiim vender tilbage til teamet efter at have været væk i et par løb på grund af engagement andre steder, er et godt tegn ifølge Jan Struwe. “Vi har nemlig vundet alle de løb, hvor Nicki har kørt i teamet.”
Før løbet i Bahrain er Young Driver AMR 31 point foran søsterbilen fra Aston Martin Racing med bl.a. Christoffer Nygaard bag rattet.

Teammesterskabet i GTE Am-klassen efter seks af otte runder:
1. Young Driver AMR (#95 Aston Martin Vantage GTE), 154 points 
2. Aston Martin Racing (#98 Aston Martin Vantage GTE), 123 
3. Proton Competition (#88 Porsche 911 RSR), 97 
4. AF Corse (#61 Ferrari 458 Italia), 86 
5. 8Star (#90 Ferrari 458 Italia), 55
Kørermesterskabet: 

1. Poulsen/Heinemeier Hansson (#95 Young Driver AMR), 154 points 
2. Nygaard/Dalla Lana/Lamy (#98 Aston Martin Racing), 123 
3. Thiim (#95 Young Driver AMR), 100 
4. Ried/Al Qubaisi (#88 Proton Competition), 97 
5. Bachler (#88 Proton Competition), 87

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment