Peugeot 308 2017

Peugeot pepper 308 op

Peugeot er klar med et større facelift af 308, mærkets mest sælgende model.

Fire år efter den blev præsenteret og tre efter den blev kåret til Car of the Year 2014.

Pressechef Hanne Bank Sørensen, Peugeot Danmark, oplyser, at der endnu ikke fastsat nogen endelige dato, men at det bliver en gang i oktober.

Der er heller ikke klarhed over, hvad den kommer til at koste og hvilket udstyr, eksempelvis automatisk nødbremse, der bliver standard fra billigste udgave.

Peugeot oplyser blot, at 308 vil kunne fås med de samme avancerede køreassistancesystemer, som blev lanceret med den nye 3008.

Peugeot har offentliggjort et enkelt foto af den ny 308, og det viser, at den har fået en flottere og mere markant front med LED-lys.

Kabinen er udstyret med det karakteristiske Peugeot i-Cockpit, der bl.a. indeholder en optimeret touchskærm og ny grafik, som giver nemt adgang til alle væsentlige funktioner.

Benzin- og dieselmotorerne er udstyret med et nyt anti-forureningssystem, som betyder, at Peugeot allerede nu kommer Euro 6.2 normen i forkøbet.

Samtidig er der fokus på en helt ny BlueHDi motor med 130 hk og ikke mindst en 8-trins automatgearkasse i GT-versionen med BlueHDi 180 hk.

Peugeot 308 kommer som forgængeren både som hatchback og stationcar i seks udstyrsvarianter, Access, Active, Allure, Gt-Line, GT og GTi.

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment