Opel Astra Sports Tourer bader i succes

Opel Astra tordnede i juni til tops på listen over de mest solgte biler i Danmark.
Og det var specielt den spændende Sports Tourer, der trak Opel op på førstepladsen.

Astra Sports Tourer er en praktisk og vellykket bil med et skrapt design. Og den fås med nogle spændende features, der gør den til noget helt særlig.
Det er IntelliLux LED matrix-forlygterne med otte lysdioder, der gør det muligt at køre med det lange lys uden at blænde modkørende.
Det betyder høj sikkerhed.
Prisen er 17.000 kr. og dem har 25 pct. af køberne valgt at lægge oveni prisen.

En anden feature er det avancerede førersæde, der er multijusterbart, har ventilation, varme og massagefunktion.
Sædet er godkendt og anbefalet af den tyske ergonomiske forbrugerorganisation AGR og total oplagt til dem, der sidder meget i bilen.
Ekstraprisen er 5.900 kr.

Og så lige den tredje interessante nyhed, der gør Astra Sports Tourer ekstra praktisk. Ved at føre en fod ind under bagkofangeren åbner bagklappen automatisk, og det er en stor hjælp, når man står med to bæreposer eller en anden større grej i hænderne.
Astra Sports Tourer fås med flere spændende motorer, benzin og diesel, der gør det muligt at finde netop den model, der passer til ens kørselsbehov.

Erik Hawaleschka Madsen

Uddannet i markedsføring og altid arbejdet med den automotive branche. Rådgivet og udviklet samt markedsført biler, dæk, smøremidler og serviceydelser. "Fritidsracerkører". IT- og salgsansvarlig på vildmedbiler.dk

Leave A Comment