Michel Nykjær kører DTC

Nykjær retter fokus med DTC

16/04/2015
839 Views

Michel Nykjær får en hektisk sæson.

Han skal køre TCR International Series, Supertourisme Turbo og nu også DTC.

TCR, der flere gang køres i forbindelse med Formel 1, har førsteprioritet.

De kolliderer med to løb i Supertourisme, og da der også er sammenfald mellem den ny Padborg-basserede klasse og DTC, må Nykjær således melde fra til hele fire afdelinger i Supertourisme Turbo.

Aftalen med Per Johansen fra DK Motorsport gælder i første omgang fem DTC-afdelinger, men mulighed for flere, hvis økonomien kan findes.

Det gælder specielt de to bybane-afdelinger i Aarhus og København.

Det ligger fast, at Michel Nykjær kører for DK Motorsport på FDM Jyllandsringen, Ring Djursland og på Padborg Park.

Forhandlingerne mellem Michel Nykjær og Per Johansen har stået på længe, men en alvorlig brandulykke, hvor bilforhandleren fra Vejle blev alvorligt forbrænd,t satte samarbejdet på stand-by.

Men nu er Per Johansen kommet så meget til hægterne, at dialogen mellem de to parter kunne genoptages.

”Det er utroligt spændende at skulle køre DTC igen, og jeg er utroligt glad, at jeg fik aftalen med DK Motorsport på plads. Det er et super professionelt team, som har gjort et kæmpe stykke arbejde for at få det hele på plads inden sæsonstart. Jeg er sikker på at vi får en fantastisk sæson i DTC,” siger Michel Nykjær. 

Med i DK Motorsport-pakken får Michel Nykjær de to erfarne mekanikere, Jørgen Nielsen, der bliver teknisk teamchef, og Rene Jørgensen, der bliver mekaniker, og som i øjeblikket er ved at bygge bilen op.

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment