Kia klar med ny Rio

Ny Kia Rio med stærkt design

Bildesigner elsker at forføre os med flotte sketches af kommende bilmodeller.

Det gælder også dem på Kias designcentre i Tyskland og Californien.

Derfor kan man godt blive lidt skeptisk, når man som ser tegningen af en ny flot bilmodel.

Det drejer om den ny Kia Rio, fjerde generation, der får verdenspremiere på biludstillingen i Paris den 29. September.

“Produktionsmodellen er meget tæt på det tegningen viser, hvis man lige ser bort fra det store fælge,” siger PR coordinator Lene Mejdal Iversen til vildmedbiler.dk. 

Netop fælgene kan løfte en bils design, så det bliver spændende at se den ny Rio med 15 eller 16″ fælge, når den lander i Danmark i starten af 2017.

Som det tydeligt fremgår af tegningen, så bliver den ny Rio meget mere elegant og strømlinet at se på. Takket være en længere front, længere akselafstand og en retvinklet C-stolpe (den bageste).

Kia skriver i en pressemeddelelse, at Rio vil komme med klassens bedste funktionalitet og sikkerhedsteknologier, de nyeste tilslutningsfunktioner, og mere sikker og engagerende køreegenskaber og handling.

Og det har ingen grund til at betvivle!

Rio er den koreanske producents bedst sælgende model globalt, med mere end 473.000 solgte enheder over hele verden i 2015.

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment