Nicolai Kjærgaard på sprin til Int. F3

Nicolai K på spring til Int. F3

19-årige Nicolai Kjærgaard, som efter en fornem 2. plads i det engelske Formel 3 Grandprix nu rykker en klasse op. Han skal i denne sæson køre Formel 3 i EuroFormula Open, der afvikles over 18 løb på 9 europæiske baner.

”Det er fantastisk, at vi har fået det hele på plads, og jeg er glad for, at jeg kan fortsætte samarbejdet med Carlin, som jeg også kørte for sidste år i det engelske formel 3 Grand Prix. Jeg føler mig godt hjemme i teamet. Folkene her er yderst professionelle i deres tilgang til motorsport og råder blandt andet også over et Formel 2-team”, siger Nicolai K.”

Erik Hawaleschka Madsen

Uddannet i markedsføring og altid arbejdet med den automotive branche. Rådgivet og udviklet samt markedsført biler, dæk, smøremidler og serviceydelser. "Fritidsracerkører". IT- og salgsansvarlig på vildmedbiler.dk

Leave A Comment