Mikkel Jensen skal teste DTM for BMW 2018

Mikkel Jensen forlader BMW

Fabrikskøreren Mikkel Jensen forlader BMW med udgangen af denne sæson. 

“BMW har ikke kunnet tilbyde mig et attraktivt program på grund af for mange fabrikskørere, så derfor har vi besluttet af afbryde samarbejdet,” siger Mikkel Jensen til vildmedbiler.dk. 

Sidste opgave for BMW blev derfor i 9-timersløbet i Intercontinental GT Challenge på Kyalami-banen i Sydafrika. 

Og hvilken præstation han sagde farvel med. 

Sammen med Christian Krognes og Nicky Catsburg kørte han BMW fabriksteamet, Walkenhorst Motorsport M6 GT3, ind på en imponerende andenplads efter en Porsche 911 GT3 R og foran den danske verdensmester, Michael Christensen også i Porsche.

I et løb, hvor massiv regn spillede en stor rolle.

“Det var vores klart bedste løb i år, så en god finale fra vores side,” siger Mikkel Jensen. 

Hvad han skal køre næste år er endnu uvist. 

“På en måde er jeg glad for ikke være afhængig af BMW på nye betingelser, for det giver mulighed for at køre i fx LMP2 uden at jeg  må melde fra på grund af løbssammenfald,” indrømmer han. 

Den 9. september skal Mikkel Jensen til rookietest i Bahrain for at teste for de to LMP2-team, G-DriveDrive (ELMS) og Signatech Alpine Elf (WEC), som Mikkel henholdsvis selv har skaffet og er blevet udtaget til af FIA for sit ELMS-mesterskab i LMP3.

Christina Nielsen var også til start i Sydafrika, i PRO-Am med Strakka Racing i en Mercedes AMG GT3 og hun sluttede som nummer 20, otte omgange nede. Men det var nok til en førsteplads, da den anden bilen i klassen udgik tidligt i løbet.

En letkøbt sejr, må man sige.

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment