Michael K. Christensen

Porsche med ekstra bil på Le Mans

22/11/2014
1.210 Views

Porsche har netop meddelt, at de stiller med en tredje bil på Le Mans, og at 6-timers race på Spa skal bruges som forberedelse.

Og det betyder, at vi næste år skal heppe på Michael K. i stedet for Tom K.

Michael K. Christensen er nemlig blandt de tre Porsche GT-kørere, der igen skal teste fabrikkens LMP1 Le Mans-racer. Der sker i starten af december på en endnu ikke offentliggjort bane.

De fem kørere, der blev prøvet af i de to første tests på Magny Cours og Aragon, var foruden Michael, Frederic Makowiecki, Nick Tandy, Patrick Pilet og Ricard Lietz.

Porsches LMP1-boss,Fritz Enzinger er lidt kryptisk, når han bliver spurgt, hvem af de tre GT-kørere, der skal teste LMP1-raceren denne gang, men spurgt direkte om det er Michael, Tandy og Frederic, svarer han:

“Could be, og han tilføjer, it will not be a shootout!”

Michel K. Christensen fik stor ros efter sin test på Magny Cours, og sammen med hans sublime præstationer i USA, hans formidable fysik og ikke mindst hans fremtoning, er han et oplagt valg for Porsche.

 

 

 

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment