Mercedes sætter pris på ny GLB

GLB er navnet på en ny model i Mercedes-universet. 

En blanding mellem en rummelig stationcar og en SUV med offroad-egenskaber og mulighed for syv sæder i et elegant design. 

Med fem stjerner i Euro NCAP har den også sikkerheden med sig. 

GLB lanceres med en privatkøbekampagne til priser, som inkluderer Advantage-pakken til en værdi af 30.000 kroner. Pakken indeholder MB Navigation, 10” digitalt display i midterkonsollen, parkeringspakke samt spejlpakke. Fx kan man vælge GLB 200 til 464.898 kr. eller den tilsvarende diesel-model 200 d, ligeledes til 464.898 kr. 

Ved lancering spænder det samlede motorudvalg over fire dieselvarianter; 180 d, 200 d, 200 d 4MATIC og 220 d 4MATIC, mens benzinudgaverne tilbydes i 200-udgaven og den kraftfulde 250 4MATIC-version. Samtlige modeller sælges med automatgear, og flere motorvarianter lanceres løbende. 

For at gøre det så enkelt og prisvenligt som muligt at sammensætte sin helt egen GLB, tilbyder Mercedes pakker med noget af det mest populære ekstraudstyr.  

Fx Premiumpakken til 25.000 kroner, som i tillæg til udstyret i Advantage-pakken blandt andet også giver kunderne KEYLESS GO-komfortpakken, et opgraderet lydanlæg, ambiente-belysning samt et større, 10” digitalt display til instrumenteringen. 

Hvis det ikke er nok, kan man i stedet vælge Premiumpakke PLUS til 50.000 kr. som derudover også inkluderer Panoramatag, Multibeam LED-lygter og de intelligente Memory Seats, som gør det muligt at gemme personlige sædeindstillinger for forskellige kørere. 

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment