Lån en Mercedes A-Klasse kvit og frit

Lån en Mercedes kvit og frit

Har du lyst til en køretur ud i det blå i en lækker Mercedes? 

Er svaret ja, så kridt skoene og læg vejen forbi City Escapes på hjørnet af Købmagergade og Klareboderne i Indre København fra den 4. maj. 

Bag de i øjeblikket folierede vinduer er Mercedes ved at opbygge et oplevelsesunivers, hvor du bl.a. kan låne nøglerne til en af 20 spritnye A-Klasse-modeller – kvit og frit. 

Udover at få plads i førersædet i den ny spændende folke-Mercedes, kan du køre ud, opdage og bruge den fantastiske natur og de utallige kulturdestinationer, der ligger på hele Sjælland. 

Uanset om du er til sildefrokost på Gilleleje Havn, vil se skulpturer i verdensklasse på Rudolph Tegners Museum, opleve den barske natur ved Møns Klint eller spise picnic i en båd og springe i vandet i Esrum Sø. 

Bilerne er fuldt forsikrede, så du risikerer ikke en efterregning, hvis uheldet er ude. 

”City Escapes er et nytænkt oplevelsesrum, der inspirerer og giver mulighed for ture ud af byen. Nysgerrige, der kommer forbi, får med konceptet en anderledes tilgang til at opleve natur, kultur og bevægelsesfrihed. København er den første by, hvor vi afprøver City Escapes-konceptet, og er valgt, fordi vi ser den som en af de mest kreative og trendsættende byer i verden,” siger David Engstrøm, Head of PR & Communications hos Mercedes-Benz Danmark. 

Som en del af City Escapes har Mercedes-Benz indgået samarbejder med en række museer på Sjælland og kommer til at inddrage en række uventede partnere på tværs af design, mode, natur og kultur, ligesom en særlig City Escapes-guide er blevet udviklet og trykt i knap 60.000 eksemplarer. 

Ideen til City Escapes er dansk tænkt og bygger videre på de tanker om utraditionelle koncepter og samarbejder, som ligger bag Mercedes-Benz’ kulturelle platform Prxjects, der er et tæt samarbejde med musikere og kunstnere om at udvikle, udgive og vise musik, kunst og kultur. 

City Escapes er åben frem til 31. Juli. 

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Skriv en kommentar