KIA Sorento afsløres på Facebook

Den omsiggribende coronavirus har bragt verden på den anden ende, også bilbranchen. Biludstillinger og fysiske præsentationer af de nye modeller er udsat eller helt aflyst. 

Men så er det jo godt, vi har Facebook og andre sociale medier. 

Fx vil den ny KIA Sorento blive afsløret for offentligheden den 19. marts via en Facebook-livestream. 

Onlinebegivenheden starter kl. 12:30 torsdag den 19. marts direkte på Kia Motors Worldwide Facebook-side: https://www.facebook.com/Kiamotorsworldwide/videos/2589406991318473/.  

KIA Motors inviterer publikum til at deltage i udsendelsen med repræsentanter fra KIA, der under liveudsendelsen svarer på spørgsmål fra seerne efter en kort præsentation af bilen. 

Facebook-brugere, der sender spørgsmål, har chancen for at vinde et af i alt 60 seksmåneders abonnementer på magasinet TIME. Vinderne vælges ud fra kvaliteten af deres spørgsmål. 

Den ny Sorento er fjerde generation af KIAs SUV-flagskib; eksteriørmæssigt har den fået skarpere linjer, interiøret er kvalitetsmæssigt løftet en klasse op, og avancerede infotainment-teknologier og et nyt design er kommet til. 

Sorento 2020 er en alsidige og rummelige SUV’er med tre sæderækker. Den tilbyder også KIAs nye Smartstream elektrificerede drivlinjer, der repræsenterer debuten for hybridteknik i Sorento-modellen.

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment