KIA Picanto nu som SUV

KIA Picanto nu også som SUV

Nu kan du køre Picanto med høj cigarføring. 

KIA har nemlig introduceret en SUV-inspireret udgave af den velkørende mikrobil.

X-Line, som den hedder, virker robust og med en øget frihøjde på 1,5 cm i forhold til standardversionen er den også mere praktisk. 

Markedet for SUV’er i alle størrelser er stærk konkurrencepræget, men i den mindst klasse er udvalget endnu mikroskopisk. Suzuki Ignis har nærmest været eneherskende, men nu tager KIA altså kampen op. 

Direkte sammenlignelige er de to modeller dog ikke. 

Picanto X-Line adskiller sig fra den Picanto vi kender med en lang række sporty X-Line designdetaljer som 16” alufælge, dobbelte afgangsrør, dørliste i matsort, bagkofanger og forkofanger med diffuser, kølergrill, sideskørter i matsort,  tågelygter (for),  D-formet læderrat og  interiør i sort kunstlæder m. lyse detaljer.  

Picanto X-Line fås med 1,2 liters benzinmotor (84 hk) til 152.572 kr. (inkl. lev.), og med automatgear til 179.381 kr. (inkl. lev.). 

“Bilerne er landet i Danmark, og de vil i løbet af de næste 14 dage også være ude hos forhandlerne,” siger pressechef hos KIA Motors, Lene Mejdal Iversen, KIA Danmark. 

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Skriv en kommentar