Kasper H. satser stort

26/09/2014
801 Views

Vinderen af årets Legend Cup, Kasper H. Jensen, satser stort ved DM-finalen på FDM Jyllandsringen i weekenden.

Han er kravlet ud af den lille racer med motorcykelmotor og sætter sig ind i en af de store voluminøse DTC-racere. Fra 150 til 470 heste.
”Det bliver voldsomt, men ikke skræmmende,” fortæller Kasper H. Jensen til www.vildmedbiler.dk. ”Jeg har allerede testet bilen, og mit indtryk af den er meget positivt. Den kører bedre end jeg havde forventet. Den styrer rigtigt godt, men bremserne kræver nogle gode benmuskler og nedgearingerne lidt ekstra koncentration. Det bliver nok også en stor opgave at finde plads til den i feltet, for den fylder jo lidt mere end Legend-raceren.”

DTC stod egentlig ikke på Kasper H. Jensen ønskeliste, men han slog til, da det blev muligt at leje klassens gæstebil.
”Udlandet er stadig mit mål, men jeg er godt klar over, at det kræver en del penge at komme videre i fx Tyskland,” indrømmer han. ”Kikser det, er DTC oplagt en mulighed, for jeg syntes det er en spændende klasse, og med direkte Tv fra løbene og de planer Peter Elgaard ellers har, bliver det et interessant sted at være.

En ting slår Kasper H. Jensen dog fast: Det er slut med Legend-race.
”Det har været sjovt at køre de små rå racere, men efter at have vundet årets mesterskab, må jeg kigge fremad,” slutter instruktøren på FDM Jyllandsringen.

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment