Formula Racing i ny Ferrari 358 GT2

Formula Racing inviteret til Le Mans-test

17/04/2015
547 Views

Johnny Laursen, Mikkel Mac, Andrea Rizzoli og Formula Racing har sat kursen mod Le Mans 2016.

Men de kan allerede i år komme i spil til løbet, alle racerkørere drømmer om at være en del af.

De er nemlig af ACO inviteret ned til den officielle træning søndag den 31. maj, og da de nu er nummer to på reservelisten, er der også en reel mulighed for at komme med i løbet.

“Der er endnu ikke truffet en afgørelse om, hvorvidt Formula Racing vil udnytte testtilbuddet,” svarer teamets presseansvarlig, Nikolaj Karlshøj til vildmedbiler.dk.

Udover Formula Racing og deres Ferrari 458 Italia, er også Golf Racing UK og deres Porsche 911 RSR inviteret med til træningen.

Den danske Ferrari bliver supporteret af italienske AF Corse, som allerede har to 458’eren på startlisten.

Med til testen er selvfølgelig også veteranen og flere gange vinder af GT-klassen, Jan Magnussen, klassevinderne Kristian Poulsen, Nicki Thiim, Christoffer Nygaard i GT, David Heinemeier Hanson, i LMP2, og debutanterne Michael Christensen og Marco Sørensen også i GTE.

Michael Christensen har som debutant ved til simulator hos ACO – og har bestået – men endnu mangler Marco Sørensen at “bestå” prøven.

Men da han tog direkte fra WEC-løbet på Silverstone til Bahrain, hvor første afdeling i GP2 køres i denne weekend, har han endnu ikke haft tid til at besøge ACO.

Der træning i GP2 dag, og det er nu Marco Sørensen skal vise, at han kan være med i kampen om årets mesterskab.

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment