Fiat 124 Spider er tilbage

Sponsoreret indlæg

Italiensk charme og japansk grundighed.

Den første Fiat Spider så dagens lys for over 50 år siden og nu præsenterer Fiat det nyeste skud på stammen: Fiat 124 Spider.

Den ny elegante Fiat 124 Spider er resultatet af et samarbejde med Mazda og er bygget på fjerde generation Mazda MX-5. På Mazdas fabrik i Hiroshima.

Designmæssigt er de to biler forskellige, både ude som inde, og Fiat har derudover lagt deres egen 1,4 Turbo MultiAir-motor med 140 hestekræfter ned i maskinrummet.

6-trins gearkassen er den samme og den sender som Mazda også kræfterne ned til baghjulene.
Kalechen er perfekt til det ustadige danske vejr, da det kun tager få øjeblikke at pakke den ned.

Den “gamle” Spider blev en stor succes for Fiat med et salgstal på næsten 200.000 eksemplarer, inden der blev stoppet for samlebåndet i 1985. I dag er den et yndet samleprojekt.

Fiat 124 Spider er kommet til Danmark. Den er ganske vist først parat til at rulle på dansk asfalt lige efter sommerferien, men den kan bestilles allerede nu hos Fiat-forhandlerne. Modellerne, som kommer til Danmark, er alle bestilt med det højeste udstyrs niveau – Lusso. Der er altså rig mulighed at få masser af udstyr.

Prisen for den topudstyrede version, Lusso, er 500.000 kr.

Fiat 124 Spider

Erik Hawaleschka Madsen

Uddannet i markedsføring og altid arbejdet med den automotive branche. Rådgivet og udviklet samt markedsført biler, dæk, smøremidler og serviceydelser. "Fritidsracerkører". IT- og salgsansvarlig på vildmedbiler.dk

Leave A Comment