Nicklas Nielsen skal køre GT3 i Italien.

Ferrari-mester skal køre italiensk GT3

De to sidste års vinder af Ferrari Challenge Trofeo Pirelli, 22-årige Nicklas Nielsen, fortsætter karrieren i Italien GT3 Championship i den kommende sæson. 

Han skal køre for det Ferrari-støttede AF Corse i en 488 GT3 i Pro/Am-Endurance-klassen sammen med italieneren Matteo Cressoni og amerikaneren Simon Mann på henholdsvis 34 og 18 år. 

Matteo Cressoni er tidligere italiensk Formel 3-mester og har deltaget er flere prestigefyldte GT-mesterskaber verden over. Simon Mann debuterede, sammen med Cressioni, i Italien GT3 på Monza sidste år. 

“Jeg ved ikke så meget om Mann, men jeg har til gengæld hørt meget godt om Cressioni,” siger Nicklas Nielsen til vildmedbiler.dk. 

Italien GT3 Championship køres over fire weekender med start på Monza 5.-6. april, derefter på Misano, Vallelunga og Mugello. Der køres to afdelinger ved hvert løb. 

Blandt de mest prominente navne i klassen er de to tidligere Formel 1-stjerner Giancarlo Fisichella og Jac Villeneuve. 

Sidste år kørte danske Martin Vedel Mortensen i Italien GT3 Championship. 

Nicklas Nielsen håber snart at kunne melde en ny aktivitet ud til at supplere Italien GT3 Championship. 

“Vildmedbiler.dks læsere skal nok få nyheden, så snart der er kommet noget på skrift,” lover han. 

Gokart syntes at være et overstået kapitel, men Nicklas har dog lovet Ralf Schumacher at hjælpe til, hvis hans team får brug for hjælp

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment