Vild med Biler https://vildmedbiler.dk Online bilmagasin med bilnyheder og motorsport Mon, 22 Jan 2018 15:53:07 +0000 da-DK hourly 1 76172848 Audi afsløret for at fuske https://vildmedbiler.dk/audi-afsloeret-for-at-fuske/ https://vildmedbiler.dk/audi-afsloeret-for-at-fuske/#respond Mon, 22 Jan 2018 15:53:07 +0000 https://vildmedbiler.dk/?p=13010 Røgen syntes at have lagt sag efter sidste års mange Emissions-skandaler, og så dukker den op igen. 

Denne gang er det Audi, der rammer ind i samme tordenvejr som den anden bil fra koncernen, VW, der har lidt meget på prestige og penge efter at være blevet afsløret for systematisk snyd. 

127.000 Audi-modeller er denne gang komme i søgelyset for at køre rundt med software, der manipulerer og fusker med emmisionsdataerne. 

Derfor har de tyske transportmyndigheder beordret Audi at tilbagekalde tusindvis af diselmodeller. 

Der er ifølge Reuters tale om dieselmotorer i modellerne A4, A5, A6, A7 og A8, Q5 og Q7. 

I Danmark er der blevet solgt 370 af de nævnte modeller, men pressechef hos Audi, Brit Stellinger siger til Ekstra Bladet, at der endnu ikke er taget stilling til, om de danske biler bliver en del af tilbagekaldelsesaktionen eller en serviceaktion. 

Hun oplyser, at det nu er de danske myndigheders opgave at træffe beslutning om, hvorvidt disse biler skal tilbagekaldes. 

]]>
https://vildmedbiler.dk/audi-afsloeret-for-at-fuske/feed/ 0 13010
Følg de danske racerkørere på Daytona  https://vildmedbiler.dk/foelg-de-danske-racerkoerere-paa-daytona/ https://vildmedbiler.dk/foelg-de-danske-racerkoerere-paa-daytona/#respond Mon, 22 Jan 2018 15:04:57 +0000 https://vildmedbiler.dk/?p=13007 Jan Magnussen, Christina Nielsen og David Heinemeier Hansson er klar til 24-timersløbet på Daytona Speedway – og du kan følge dem her: 

Livetiming, resultater og anden information uploades løbende på imsa.com. Fans udenfor USA kan desuden følge sæsonens løb LIVE online. 

Lokaltid/dansk tid: 

Torsdag 25. januar 

Kl. 09.20 (15.20) – Træning #1 (60 min) 

Kl. 13.40 (19.40) – Træning #2 (60 min) 

Kl. 16.20 (22.20) – Kvalifikation (15 min) 

Kl. 18.30 (00.30) – Træning #3 (60 min) 

Fredag 26. januar 

Kl. 09.40 (15.40) – Træning #4 (60 min) 

Lørdag 27. januar 

Kl. 14.40 (20.40) RACE (24 timer)
 

]]>
https://vildmedbiler.dk/foelg-de-danske-racerkoerere-paa-daytona/feed/ 0 13007
Ford fejrer Steve McQueen med stor nyhed https://vildmedbiler.dk/ford-fejrer-steve-mcqueen-med-stor-nyhed/ https://vildmedbiler.dk/ford-fejrer-steve-mcqueen-med-stor-nyhed/#respond Mon, 22 Jan 2018 14:00:25 +0000 https://vildmedbiler.dk/?p=13002  Det er i år 50 år siden, som tiden dog går, Steve McQueens filmklassiker ”Bullitt” var det store hit i biograferne. 

Og for at fejre det, havde Ford taget en helt ny limited-edition Mustang Bullitt med på biludstillingen i Detroit. 

Sammen med den originale Mustang GT fastback fra 1968, kørte den ind på podiet under stor jubel fra publikum. 

Den ny Bullitt er med en opdateret 5.0 liters V8-motor med 475 buldrende hestekræfter, et moment på 569 Nm og en tophastighed på 262 km/t. Den leveres med manuelt gearskifte, hvor gearstangens hoved, i en hyldest til originalen, er udskiftet med den ikoniske hvide billardkugle. 

”Den ny Bullitt er som Steve McQueen ubesværet cool,” sagde Darrell Behmer, Mustangs chefdesigner ved præsentationerne, og fortsatte: ”Som designer er det min yndlings-Mustang – helt blottet for striber, spoilere og mærkater. Den behøver ikke at skrige efter opmærksomhed – den er bare cool.”  

]]>
https://vildmedbiler.dk/ford-fejrer-steve-mcqueen-med-stor-nyhed/feed/ 0 13002
Her er de mest populære firmabiler https://vildmedbiler.dk/her-er-de-mest-populaere-firmabiler/ https://vildmedbiler.dk/her-er-de-mest-populaere-firmabiler/#respond Wed, 17 Jan 2018 16:25:45 +0000 https://vildmedbiler.dk/?p=12988 De mest leasede firmabiler i 2017 er store, tyske og spækket med udstyr.  

Hele 80 pct. kommer fra det store billand mod syd. 

Sådan lyder det fra Danmarks største leasingselskab, Nordania Leasing, og den tendens vil fortsætte i år.  

”Bilerne er store, luksuriøse og proppet med udstyr. Det er ting, som firmabilbrugere altid er gået efter, men som ikke altid har været inden for rækkevidde. Det er de nu, blandt andet på grund af de seneste års afgiftsnedsættelser,” siger Kasper Andersen, der er forretningsområdechef hos Nordania Leasing.  

Den seneste nedsættelse har ifølge Nordanias beregninger betydet, at de mest populære firmabiler falder med over 40.000 kr. i gennemsnit.  

Øverst på listen ligger for andet år i træk VW Passat. Bilen er kun to år gammel på det danske marked og blev lanceret med attraktive udstyrskampagner.  

Ærkerivalen er den tidligere nummer et fra 2015, Mercedes c-klasse, der måtte se sig henvist til en andenplads sidste år, men der er også helt nye modeller på listen: BMW 4-serie, Volvo V90 og S90 samt Opel Insignia.  

Selvom det er bestemte kendetegn, der afgør bilernes placering på listen, er der især én ting, som firmabilbrugere går efter, forklarer Kasper Andersen:  

”Nye biler er bare mere attraktive, og både BMW og Volvo har haft et godt år med nye modeller og attraktive kampagner, og det udmærker sig altså i en top 10-placering. Opel har med den nye Insignia lavet en bil, som næsten er skræddersyet til firmabilisten: Masser af plads, masser af udstyr og et lavt beskatningsgrundlag.”  

Hovedparten af top 10 er klassiske stationcars, men et par MPV’er og en enkelt SUV er også med. Touran og S-Max er typisk syvsæders biler, høje biler med masser af plads, mens Qashqai er en SUV-type med mere frihøjde og offroad-look. Særligt SUV-typen er generelt på vej frem, men som firmabil hersker den både praktiske og velkørende stationcar fortsat.  

Lige uden for Top-10, finder vi Volkswagen Tiguan, Skoda Octavia, Audi A4 og BMW 5-serie. 

Over 90 procent af de mest leasede firmabiler i 2017 havde automatgear, der dermed er mest eftertragtet som udstyr. Dernæst kommer adaptiv fartpilot, der gør bilen i stand til selv at følge den forankørende trafik. 

Meget andet udstyr er efterhånden standard, fortæller Kasper Andersen, som blandt andet nævner automatisk nødbremse som eksempel. Kun BMW 4-serie har ikke automatisk nødbremse blandt bilerne på listen. 

Mest populære farver er som altid sort, sølvgrå og hvid. Dog er blå blevet mere populær, mens brune nuancer er på vej tilbage. 

 

 

]]>
https://vildmedbiler.dk/her-er-de-mest-populaere-firmabiler/feed/ 0 12988
Dansk racerkører sætter ny verdensrekord https://vildmedbiler.dk/dansk-racerkoerer-saetter-ny-drift-rekord/ https://vildmedbiler.dk/dansk-racerkoerer-saetter-ny-drift-rekord/#respond Thu, 11 Jan 2018 09:44:20 +0000 https://vildmedbiler.dk/?p=12975 374,2 kilometer sidelæns i otte timer. 

Den danske racerkører, Johan Schwartz, har i en BMW M5 sat Guinness World Record for det længste drift og dobbeltdrift nogensinde. 

Sammen med BMW Performance Centers chefinstruktør, Matt Mullins, udførte han samtidig et dobbeltdrift over en distance på 79,3 kilometer på en time. 

Danskeren, der arbejder som BMW Performance Driving School instruktør, satte tilbage i 2013 sin første Guinness World Record. 

Den blev senere slået sidste år af en Toyota GT86, men nu er det hans igen. 

Johan Schwarts driftede i de otte timer med 52-53 km/t. i tredje og til sidste i fjerde gear. 

“De første tre timer kørte jeg uden at tanke op, men måtte derefter tanke fem gange for at slå rekorden,” fortæller han til vildmedbiler fra Las Vegas, hvor han præsenterer BMW på Consumer Electronics Show. 

Han fortæller også, at han hverken blev køresyg eller rundtosset ved rekordforsøget, og at han kom af med den overskydende vand i kroppen i en specialflaske. 

Den firehjulstrukne BMW M5, der blev brugt til rekordforsøget, blev kørt med baghjulstræk alene (forhjulstrækket kan elektronisk kobles fra med power-knappen) og uden bremsekraft på forhjulene. 

“Det kræver stor koncentration at drifte i så lang tid, for en forøgelse med farten med bare et par kilometer kan ødelægge det hele,” siger danskeren. 

At holde en bil kørende sidelæns i otte timer kræver ikke alene stor koncentration, men også masser af benzin. Den udfordring havde BMW løst med et det tanksystem, ala det vi kender for tankning af jager i luften. 

En “tankbil” kørte op på siden af Johans BMW og fyldte tanken op. 

Johan Schwartz startede sin racerkarriere i Danmark, hvor han har kørt folkerace og Formel Ford, men flyttede til USA, hvor han har i løbet af sin 30-årige racerkarriere har vundet løb i næsten alle klasser samt flere mesterskaber, senest i TCB-klassen i Pirelli World Challenge. 

Fra 2001 til 2013 drev han også Endurance Karting, hvor han bl.a. i forbindelse med de store amerikanske racerløb arrangerede forskellige event for folk med fartfornemmelse i fødderne. 

“Jeg arrangerede racerskoler, langdistanceløb i karting op til 24 timer, rejser til internationale 24-timersløb, velgørenhedsarrangementer og teambuilding, men også kurser i køreteknik for både almindelige bilister og racerkørere,” fortæller Johan Schwartz til vildmedbiler.dk. 

Han solgte Endurance Karting i 2013 for at fokusere på privat coaching og hans egen racerkarriere i World Challenge og eventjobbet hos BMW. 

Johan Schwartz kørte sidst i Danmark i Pro-Am ved Copenhagen Historic Grand Prix sidste år. 

]]>
https://vildmedbiler.dk/dansk-racerkoerer-saetter-ny-drift-rekord/feed/ 0 12975
De er i spil til stor sportshæder https://vildmedbiler.dk/de-er-i-spil-til-stor-sportshaeder/ https://vildmedbiler.dk/de-er-i-spil-til-stor-sportshaeder/#respond Wed, 10 Jan 2018 13:08:04 +0000 https://vildmedbiler.dk/?p=12970 2017 blev et nyt super-år for dansk motorsport. 

Vore mange racerkørere præsterede igen-igen og gjorde nationen stor ære. 

Det skal de nu hyldes for. Det sker ved Dansk Motorsport Award 2018 på Dockens i Nordhavn, hvor værterne er Peter Palshøj og Nicolas Kiesa. 

En komite har kikket kørernes resultater igennem og nomineret følgende i de forskellige kategorier: 

ÅRETS BANEKØRER: 

Kevin Magnussen
Kevin Magnussen kørte i 2017 sin tredje og hidtil bedste sæson i motorsportens kongeklasse; Formel 1.  

Jan Magnussen
Jan Magnussen beviste i 2017, at alder kun er et nummer ved at vinde det største mesterskab i amerikansk GT-racing.  

Christian Lundgaard
Normalt siger man det tager et års tid at skifte fra gokart til formelbiler. Det havde man åbenbart glemt at fortælle Christian Lundgaard, der i sin debutsæson vandt hele to Formel 4-mesterskaber.  

 
Michael Christensen
Porsche-fabrikskører Michael Christensen lkørte hele VM-sæsonen i WEC for Porsche, men fandt samtidig tid til også at vinde klassesejr i klassikere Daytona 24 Hours og runner-up i Petit Le Mans.  

ÅRETS RALLYTEAM: 

Lasse Murmann Sørensen/Mette Jensen
Efter at være startet i karting og fortsat i asfaltbanesporten begyndte Lasse Murmann Sørensen på sin rallykarriere, hvor han i sommeren 2016 fik sin debut i DM-rally i en MRC-bil.  

Jacob Madsen/Line Lykke Jensen
I 2017 indledte Jacob Madsen/Line Lykke Jensen sæsonen med dobbelt program i såvel Tyskland som Danmark, men et alvorligt uheld i Cimbern Rallye betød, at de måtte sidde over i to af årets otte afdelinger i den tyske ADAC Opel Rallye Cup. Selv om de vandt fem af de seks starter, de havde i løbsserien, sluttede de imidlertid på den utaknemmelige andenplads i mesterskabet. 

Marco Gersager/Jeannette Kvick
Selv om begge havde kørt rally i mange år, var Marco Gersager/Jeannette Kvick en forholdsvis ny konstellation i sporten. Med en Opel Corsa OPC var holdet så suveræn i klasse 3 for gruppe E-biler op til 1600 cm3-biler, at de til finalerunden kun behøvede få points for at sikre deres første fælles Danmarksmesterskab.  

Carsten Jensen/Michael Fasterholdt
Det fasttømrede par har flere Danmarksmesterskaber på deres CV, men 2017 skulle blive sæsonen, hvor de vandt deres første internationale titel i FIA Benelux Rally Trophy i ERT3-klassen. 

ÅRETS KARTINGKØRER:

Mads Rathke Thomsen
Mads startede i Formel Junior, men stødte hurtigt ind i Rotax systemet, hvor han også har høstet de største resultater, især da han rykkede op i DD2 klassen. Han er blandt de absolut mest vindende danske kørere i denne klasse, og det hele kulminerede i november måned ved Grand Finals i Portugal.

Malthe Jakobsen
Den unge Thybo slog i indeværende sæson sit navn fast som et af landets største kartingtalenter, da han vandt DM for juniorer i overlegen stil, og sluttede på andenpladsen i Dansk Super Kart.
2017 var også året hvor Malthe fik sin internationale debut, der inkluderede finalekvalifikation og bedste dansker ved VM. Sæsonen sluttede med sidste afdeling af det tyske juniormesterskab, hvor det blev til en podieplacering.
 

Alexander Müller
Alexander Müller er atter i år at finde blandt de nominerede i kategorien Årets Kartingkører. Alexander vandt for fjerde gang Dansk Super Kart, denne gang i klassen OK, og var også med helt fremme i kampen om DM indtil mekanisk defekt indtraf.
 

Lasse Poulsen
Årets vinder af gearklassen i Dansk Super Kart (KZ2) er ikke nogen ubekendt i danske kartingkredse. Lasse Poulsen vandt første gang DSK i 2013, og fulgte op med et Danmarksmesterskab året efter. Fynboen har således præget kategorien i fem år, også inernationalt,  

ÅRETS TALENT:

Frederik Vesti
Blot 15 år gammel kørte Frederik Vesti sin første internationale sæson i bil, og det tilmed i det skrappe tyske Formel 4-mesterskab. Frederik fik chancen for hollandske Van Amersfoort, og greb den med begge hænder. En sejr og tre podiepladser blev det til undervejs til en samlet syvendeplads.  

Mikkel O. Pedersen
Porsche Super Cup er en fuldt professionel løbsserie, og normalt levnes kørere fra små privatteams ingen chancer. Ikke desto mindre lykkedes det Mikkel O. Pedersen gang på gang at imponere stort i 2017. 

FAIR-PLAY: 

Team Flexlease
Ved DTC-løbet på Ring Djursland udlånte Team Flexlease i pausen mellem andet og tredje heat deres reservegearkasse til Michelle Gattings team, da hendes var gået i stykker i det andet heat, så hun ikke kunne fortsætte.
Michelles mekanikere fik den skiftet i pitten i den halve times pause, der var mellem løbene, og hun kunne komme til start i finalen. 

Awareness Racing
Awareness Racing arbejder sammen med Julemærkefonden omkring deres fremragende arbejde med udsatte børn og unge.
Teamet støtter bl.a. med oplevelses-gaver hvor børnene selv er ude og køre gokart, eller får high-speed ture i en racerbil på Padborg Park, og ønsker gennem race og events at skabe yderligere opmærksomhed om denne gode sag.
Bag teamet står Peter Klingenberg, der dermed udviser stor fairplay overfor børn med særlige behov. 

ÅRETS EVENT:

Rally X i Nysum
Motorsport Nordjylland lagde mandskab og bane til da offroad-sportens svar på Formel 1, RX Nordic, i august lagde vejen forbi Nysum.
På trods af mildest talt vanskelige vejrforhold lykkedes det til UG med kryds og slange. 

ÅRETS PROFIL: 

Christian Lundgaard
Christian er et produkt af den danske kartingskole, og har med sin fantastiske debutsæson i Formel 4 sat dansk talentudvikling på europakortet.

Allan Jørgensen/Formula Racing
Team Formula Racing har de senere år udvikle sig til en magtfaktor i international GT-racing. Manden bag er teamchef Allan Jørgensen, der knytter trådene sammen og koordinerer teamets mange indsatser. I tilgift har Formula Racing ydet støtte til dansk karting, samt en række af dansk bilsports største talenter som Mikkel Jensen, Mikkel Mac og senest Nicklas Nielsen. Også her er Allan manden der får det til at ske. 

 Hvad syntes du om de nominerede, og hvem syntes du skal vinde titlen i de forskellige kategorier?

Og vil du stemme, kan du gøre det her: https://bonnier.typeform.com/to/zCM7ln

]]>
https://vildmedbiler.dk/de-er-i-spil-til-stor-sportshaeder/feed/ 0 12970
MINI med mere for pengene https://vildmedbiler.dk/mini-med-mere-for-pengene/ https://vildmedbiler.dk/mini-med-mere-for-pengene/#respond Wed, 10 Jan 2018 10:34:21 +0000 https://vildmedbiler.dk/?p=12967 Den første MINI så dagens lys i 1959, i 2000 relancerede BMW Group Alec Issigonis’ revolutionerende koncept, anden generation kom i 2006 og i 2014 tredje generation.  

Det er den ultrakorte version af den ikoniske engelskfødte MINI. 

Nu er det blevet tid til at bringe en ny generation til verden. Det sker til marts, hvor opdaterede versioner af MINI 3-dørs, MINI 5-dørs og MINI Cabrio lander på dansk asfalt.  

Nyhederne er designopdateringer, innovationer inden for køre- og motorteknik, mulighed for omfattende individualisering og digitalisering samt forbrugs- og miljøeffektive motorer. 

“Vi har lyttet til MINI kunderne og sammensat et koncept, som appellerer til den miljøbevidste, innovative og oplevelsesorienterede forbruger. Det er en aldeles unik følelse at sidde i en MINI og opleve den direkte respons fra motor, gearkasse og styring. Dit smil bliver bare bredere og bredere” siger Anders Brocknäs, President MINI Northern Europe. 

MINI har altid været præget af hestekræfter, respons og et glimt i øjet. 

Disse egenskaber fremhæves yderligere i de nye modeller gennem motor- og gearkassemulighederne, som fremhæver bilens sportslige egenskaber, men ikke på bekostning af miljøet. I gennemsnit har de nye motorer fem procent lavere brændstofforbrug og CO2-udledning og findes i varianter mellem 136 og 231 hestekræfter. 

Der er flere tekniske opdateringer. Eksempelvis kan modellerne bestilles med adaptive forlygter baseret på LED- og Matrix-teknologi, som tilpasser det lange lys og kørelyset efter forholdene og automatisk nedblænder de sektioner af lyskeglen, som kan blænde den modkørende trafik. 

Med opdateringen er der også premiere på en syvtrins automatgearkasse med dobbeltkobling. Den nye gearkasse giver ekstremt hurtige gearskift og tillader sportslige accelerationer uden momenttøven.  

MINI’s karakteristiske ydre er også opdateret på flere områder. Mest iøjnefaldende er, at baglygterne nu fås med det britiske flag – Union Jack – gennem avanceret LED-teknologi. Med tilvalget “Piano Black Exterior” får man også detaljer omkring lygter og grillen i sort højglans i stedet for traditionelt krom. Der er ligeledes masser af muligheder for at individualisere interiøret i bilen. Blandt andet kan kunder med MINI Yours Customized specialdesigne detaljer, som så produceres individuelt ved hjælp af blandt andet 3D-printerteknik og lasergravering. 

MINI tager hånd om kundernes digitale livsstil og der findes flere digitale services. Eksempelvis kan MINI Connected styre flere funktioner i bilen fra mobiltelefonen. Man kan få realtidstrafikinformation og ruteplanlægning kan overføres til bilens navigationssystem.  

Med sporingsfunktionen MINI Find Mate kan man holde øje med sine ting, som for eksempel en taske, og dermed forhindre, at den fjernes eller glemmes. 

Startpriser for de nye modeller 

MINI 3-dørs fra 247.000 kr. 

MINI 5-dørs fra 259.800 kr. 

MINI Cabrio fra 312.300 kr. 

 

]]>
https://vildmedbiler.dk/mini-med-mere-for-pengene/feed/ 0 12967
Thiim: En ære at køre for Aston Martin https://vildmedbiler.dk/thiim-en-aere-at-koere-for-aston-martin/ https://vildmedbiler.dk/thiim-en-aere-at-koere-for-aston-martin/#respond Wed, 10 Jan 2018 08:46:07 +0000 https://vildmedbiler.dk/?p=12965 Den danske super GT-kører, Nicki Thiim, glæder sig til den ny sæson, hvor han som tidligere skrevet på vildmedbiler.dk skal køre for Aston Martin i tre serier. 

World Endurance Championship, Blancpain GT Series Endurance Cup og British GT Championship. 

“Det er en stor ære for mig at få en større rolle hos Aston Martin,” siger Nicki til Sportscar365. 

WEC er hans og Marco Sørensens klare førsteprioritet, men han glæder sig meget til at køre Blancpain-serien. 

“Jeg har kørt et enkelt løb i serien, 24-timer på Spa, og det var et af de mest underholdende løb, jeg nogensinde har deltaget i. Blancpain er hårdere og tættere og mere en kontaktsport end WEC,” fortæller Nicki Thiim videre. 

Danskeren skal i Blancpain køre sammen med Aston Martins ny fabrikskører, belgieren Maximim Martin, der i en årrække har været en af BMWs top-chauffører. 

I British GT Championship skal dele bil med Marco Sørensen, der også har titel af fabrikskører hos Aston Martin. 

]]>
https://vildmedbiler.dk/thiim-en-aere-at-koere-for-aston-martin/feed/ 0 12965
Byton er en smartphone på hjul https://vildmedbiler.dk/byton-er-en-smartphone-paa-hjul/ https://vildmedbiler.dk/byton-er-en-smartphone-paa-hjul/#respond Tue, 09 Jan 2018 12:29:41 +0000 https://vildmedbiler.dk/?p=12962 Ekspertise og grundighed fra Tyskland, opfindsomhed fra Apple og penge fra Kina. 

Det er et stærkt trekløver, der står bag den ny kinesiske luksuselbil, Byton SUV, der netop er blevet præsenteret på den store elektronikmesse i Las Vegas. 

Det tyske islæt er personificeret ved Carsten Breitfeld, der var manden bag BMWs super-elbil i8, og Daniel Kirchert, der var ansvarlig for BMWs salg i Kina. 

Apples “bidrag” er en tidligere chefingenør. 

Sammen står de bag den ny elbil, der allerede er blevet døbt den rullende smartphone. 

Konstant opkoblet og med fokus på, at passagererne udnytter deres apps. Førermiljøet domineres af en 125 cm bred trykfølsom skærm og på bagsædet er der yderligere to skærme. Der er også blevet plads til en lille skærm i rattet. 

Engelske BBC kalder Byton for elbilen, der skal slå bro mellem nutiden og fremtiden. 

På den 485 cm lange prototype, der står i Las Vegas, er de traditionelle sidespejle erstattet af kameraer og dørhåndtagene er med ansigtsgenkendelse. 

Den produktionsfærdige bil vil kunne fås med to størrelser batterier, et 71 kW til den baghjulstrukne version og et 95 kW til den firehjulstrukne. 

Den lille udvikler 200 kW, ca. 272 hestekræfter, men den skrappeste version har en motorstyrke på 350 kW, 476 hk. 

Opladningstiden er med en smartlader en halv time til 80 pct.  

Byton har lagt ekstra meget arbejde i at gøre kabinen så lydsvag som muligt. Det har de gjort med støj- og vibrationsdæmpning samt specialdesignede støddæmpere. 

Byton skal produceres til det kinesiske marked i Nanjiing, og bliver først tilgængelig på hjemmemarkedet, men allerede i 2020 kommer den til Europa. 

Firmaet har kontorer i KIna, Tyskland og Silicon Valley. 

]]>
https://vildmedbiler.dk/byton-er-en-smartphone-paa-hjul/feed/ 0 12962
Nu kan du tune din Ford med garanti https://vildmedbiler.dk/nu-kan-du-tune-din-ford-med-garanti/ https://vildmedbiler.dk/nu-kan-du-tune-din-ford-med-garanti/#comments Tue, 09 Jan 2018 09:28:52 +0000 https://vildmedbiler.dk/?p=12959 Nu kan du tune din Fiesta STFocus STFocus RS og Mustang uden det går ud over fabriksgarantien.

Ford har nemlig introduceret gennemtestede skræddersyede kvalitetsopgraderinger til de nævnte biler uden at du skal bekymre sig om holdbarheden, eller mangel på samme.

Det omfattende katalog byder på alt fra komponenter til opgradering af chassis og affjedring over nye dele til udstødningssystemer til motortuning og styling-elementer.

Det nye udstyr er udviklet i tæt samarbejde med anerkendte specialister som Roush, Borla, KW og Remus, og de er testet for ydelse og holdbarhed på locations, som er den ultimative stresstest for materialerne: Fords testbane i Lommel, Belgien, og på den krævende Nürburgring Nordschleife. 

Opgraderingsmuligheder: 

 • Ford Performance justerbart fjeder- og støddæmperkit, som giver op til 40 mm sænkning af undervognen og en optimering af dynamikken i køreegenskaberne. Det nyt kit er samlet på forhånd, og vælges det til Mustang eller Focus ST, kan dæmpningsraten envidere justeres i op til 16 trin.
   
 • Ford Performance Premium letvægtsfælge i aluminium, som er produceret efter flow-form-processen, hvor metallet opnår større tæthed og fælgene en lavere vægt. De er særligt designet til at blive brugt sammen med de justerbare fjeder- og støddæmperkit. De nye alufælge har en Magnetite-lakering i tre lag og Ford Performance-logo, og de 10-egede fælge fås til Fiesta, Fiesta ST, Focus og Focus ST. Alt efter model varierer størrelsen fra 17” til 19”.
   
 • Ford Performance udstødningssystem i højeste kvalitet rustfrit stål produceret af Borla. Udstødningssystemet tilbydes i en udgave til brug på offentlig vej og i en udgave, som kun er tilladt på bane. Systemet med rørhale i enten krom eller blank sort fås til Mustang 2,3 EcoBoost og til Mustang GT 5.0.
   
 • En Ford Performance-gearknop til alle modeller i Ford Performance-modelprogrammet med ruskind og kulfiber, en unik opgradering af gearstangen til Mustang med manuel gearkasse, som reducerer den fysiske afstand mellem gearene med 20 procent for mere direkte kontakt med bilen
   
 • Mustang GT Performance Calibration Power-pakker, som tilbydes i tre forskellige udgaver til Mustang GT 5,0. Med Calibration Power hæves motorens maksimale omdrejningstal op til 7.500 o/min.
   
 • Ford Performance kompressorkit til Mustang GT 5,0, som er udviklet i samarbejde med Roush Performance til at hæve ydelsen til over 600 hk – i forbindelse med både manuel og automatisk gearkasse. 

 

]]>
https://vildmedbiler.dk/nu-kan-du-tune-din-ford-med-garanti/feed/ 2 12959