Familie-BMW med 625 hestekræfter

Er du på udkig efter den ultimative familiebil, så er BMW M5 ikke noget dårligt valg, og smider du en Competionpakke oveni bliver det lidt sjovere. 

At du skal slippe ekstra 175.000 kroner er vel næppe det store problem, når du alligevel skal betale små to mio. kroner for grundversionen. 

BMW M5 Competition er den mest kraftfulde og eksklusive M5-oplevelse til dato. Den 4,4 liters V8-motor med BMW M TwinPower Turbo og 625 hestekræfter sender bilen fra 0-100 km/t på kun 3,3 sekunder. 

I forhold til den nuværende BMW M5 er det et plus på 25 hestekræfter og 0,1 sekund hurtigere fra 0-100 km/t. 

Prisen for Competionpakken er 175.000 kr. 

M5 Competition  er sænket med syv mm og den optimerede motorrespons og affjedring sikrer maksimal dynamik og præcision.  

Lanceringen af BMW M5 Competition markerer starten på en ny strategi. Det er planen fremover, at tilbyde to forskellige udgaver af BMW M modellerne, således at Competition-pakken er et tilvalg. 

BMW M Competition-pakken blev tilbudt første gang til forgængeren til den nuværende BMW M5 og findes i øjeblikket til BMW M4 Coupé, BMW M4 Cabriolet og BMW M3 Sedan. Cirka 40 pct. af den tidligere BMW M5, solgt på verdensplan, var udstyret med en BMW M Competition-pakke. 

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Skriv en kommentar