Få din fartdrøm opfyldt i Jaguar

Få din ultimative fartdrøm opfyldt!

Dig, Jaguar F-Type SVR og Nürburgring Nordschleife.

Det lyder som en velsmagende cocktail!

Uvirkelig, næh!

Jaguar har lanceret et “Jaguar Co-Pilot Nordschleife’ program”, der giver dig, mig og alle andre sportsvognsfans mulighed for opleve den engelske fabriks hurtigste gadebil nogensinde at blive kastet rundt i det “Grønne helvede” med en stjernekører bag rattet.

30 minutter, 295 euro.

Er du interesseret, så gå ind på www.nuerburgring-shop.de og book en tur.

Tilbuddet gælder i 16 weekender fra nu og til slutningen af oktober.

F-TYPE SVR coupé er udviklet afJaguar Land Rover Special Vehicle Operations, den har træk på alle fire hjul, er med en 5-liter V8 turbomotorer og 578 hestekræfter, den har et moment på 700 Nm og den rykker fra stående til 100 km/t. på 3,5 sekunder.

Topfarten er 360 km/t.

Nürburgring er 20,8 kilometer lang og bare en omgang stresser ifølge Jaguars ingeniører bilens chassis lige så meget som 200 kilometer på almindelig vej.

Før du bliver sendt afsted, iklædes du kørerdragt, hjelm med HANS hoved- og nakkebeskytter. Kørslen bliver optaget med et indenbords kamera, så du har noget at vise kammeraterne, når du kommer hjem.

Og prale med!

Sikkerhedsbur, racersæder, brandslukningsudstyr og 6-punkts sikkerhedsseler er F-TYPE SVR coupé selvfølgelig udstyret med.

Så sikkerheden er i orden, men har du modet?

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment