Casper Elgaard dropper styrthjelmen

Elgaard får sponsor som makker 

18/11/2014
1.027 Views

Simon Møller, der mest er kendt for sit engagement i historisk motorsport, hvor han kører i en BMW 2002 TI, træder næste år ind på den helt store racerscene.

Han er med sit firma, Kiloo, sponsor for Massive Motorsport, og skal også være tredjekører i teamets Aston Martin V12 i European Le Mans Series.

Det bekræfter teamchef Casper Elgaard, der sammen med den nykårede WEC-verdensmester, Kristian Poulsen, er de to topkørere i teamet.

ELMS og en 12-cylindret Aston Martin bliver en kæmpe udfordring for 36-årige Simon Møller, og for at få ham klædt på så godt som muligt til opgaven, inden de første test i marts næste år, har Massive Motorsport indkøbt en kostbar racersimulator hos den berømte racerkører, Darren Turner, Base Performance i England.

“Det er et fantastisk stykke værkstøj for enhver racerkører, og vi har da heller ikke købt den udelukkende til Simon (Møller, red), men også til alle andre, der ønsker at blive en bedre racerkører,” siger Casper Elgaard til vildmedbiler.dk

 

 

 

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment