Dristigt og sofistikeret Kia Sorento

11/09/2014
1.412 Views

Koreanerne bliver mere og mere dristige med deres bildesign.

Det er den helt ny tredje generation af KIA Sorento bliver præsenteret i næste måned i Korea, et stærkt bevis på.
Den store SUV har en lavere taglinje, en højere hoftelinje og en mere muskuløs fremtoning med afrundede skulderlinjer bagpå end forgængeren.
I kombination med en større, mere opret tiger nose-kølergrill giver disse ændringer i designet KIAs bedst sælgende SUV endnu mere æstetisk raffinement.
Den ny models kabine vil hæve standarden for luksus i sit segment, takket være det moderne instrumentbræt med en stor infotainment skærm i midten, høj kvalitet af soft-touch materialer og en række avancerede, indbyggede teknologier. Tilsammen vil disse udviklinger forbedre oplevelsen af mærkets populære SUV.
Den nye KIA Sorento, som er designet hos KIAs design studios i hhv. Korea, Tyskland og USA præsenteres i Korea i slutningen af august, og får europæisk premiere torsdag den 2. oktober i forbindelse med 2014-udgaven af Paris Motor

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment