KEO Racing genopliver LMP3-projekt

Dansk LMP3-projekt genoplives

05/08/2016
2.346 Views

Kim Olsen, der ejer KEO Racing, lancerede i foråret et spændende LMP3-projekt.

Interessen var stor og mange unge racertalenter fik mulighed for at teste Ligier-prototypen.

Men længere kom den driftige teamejer ikke. Hans idé med at sælge projektet på anparter til beskedne 7.500 kr. lykkedes ikke.

Men Olsen gav ikke op. Han tog en dyb indånding og investerede selv i bilen.

Inden for de næste fem uger kommer den til Danmark, og vil blive præsenteret i forbindelse med DTC-finalen på FDM Jyllandsringen den 24.-25. september.

Umiddelbart efter vil han starte et testprogram i udlandet for interesserede kørere.

“Jeg håber, jeg kan bemande bilen med danske kørere i 2017, men belært af hvor svært det er at finde fuld økonomisk opbakning i Danmark, vil alle kørere, uanset hvor i verden de kommer fra, være velkomne,” siger Kim Olsen til vildmedbiler.dk.

Mange danske racerkørere drømmer om at køre Le Mans, forståeligt med den store mediedækning det løb har i Danmark, og da der bl.a. i forbindelse med Le Mans køres LMP3-løb, er det et godt sted at få erfaring med en prototype.

Kim Olsen er lige nu i gang med at købe alt det udstyr, der skal til i et velfungerende og konkurrencedygtigt team.

“Det har været let at anskaffe LMP3-raceren hos franske Ligier, men der er ufatteligt mange detaljer, der skal på plads, inden teamet er løbsklar,” tilføjer Kim Olsen.

Har du yderligere spørgsmål kan du kontakte Kim Olsen på 40301273

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment