Svenske TRC-biler til Danmark.

“Corona” truer sæsonstarten

18/03/2020
60 Views

Internationale motorsport er lagt ned. Løb over hele verden er udsat eller helt aflyst. 

I Danmark er der endnu ikke taget stilling til aflysninger. DASU følger Dansk Idræts Forbunds vejledninger og har aflyst alle arrangementer i marts, en måned hvor der ikke er de store aktiviteter. 

Men banesæsonen lurer lige om hjørnet. Årets første store løb, med bl.a. den ny TCR standardvognklasse og Super GT, skal køres den 19. April og Classic Race Aarhus en måned senere. 

Der er endnu ikke truffet beslutninger om aflysninger af løbet og den officiel træning på FDM Jyllandsringen, men FDM holder i dag møde om situationen. 

(Det vender vi tilbage til, red.). 

Meldingerne fra Classic Race Aarhus lyder, at arrangementet afvikles som planlagt den 15.-17. maj. 

“Regeringen og myndighedernes ønske om at udsætte arrangementer med over 100 deltagere gælder foreløbig til den 31.marts. Så vi ser frem til afvikle Nordeuropas største og smukkeste racefestival midt i maj. Men Classic Race Aarhus følger selvfølgelig alle anbefalinger og påbud, der kommer fra regering og myndigheder.”   

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment