BMW X5 og X6 med 625 heste

BMW X5 og X6, der blev lanceret i sin seneste generation sidste år og tidligt i år, kommer nu i Competition-udgaver. 

Begge modeller har premiere på Los Angeles Auto Show i november og lanceres i Danmark i april næste år. 

“Modellerne fås både med og uden Competition-pakke (ligesom M5), red.), men vi markedsfører kun Competition-udgaverne i Norden,” fortæller BMWs pressechef, Mette Lolholm. 

Kraftværket i modellerne er den velkendte 4,4 liters V8-motor med M TwinPower Turbo-teknologi. Den yder 625 hestekræfter og har et maksimalt drejningsmoment på 750 Nm. Begge modeller sprinter fra 0-100 km/t på bare 3,8 sekunder.  

Den ottetrins M Steptronic automatgearkasse med DriveLogic kan opsættes individuelt og M xDrive firehjulstrækket er specielt udviklet til at bringe de mange kræfter ned i asfalten samt optimere vejgrebet på løst underlag og i alle vejrsituationer. 

Standardudstyret omfatter blandt andet BMW Head-Up Display med M-specifikke informationer, M multifunktionssæder, BMW Individual læderindtræk, BMW Live Cockpit Professional med navigation samt Parking Assistant. 

Der er endnu ikke danske priser.

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment