BMW på skoleskemaet i Slagelse

BMW kommer på skoleskemaet

Den røde løber var rullet ud på erhvervsskolen i Slagelse i sidste uge. 

Det skete i anledningen af ankomsten af en ny længe ventet “medarbejder”. 

En ny BMW 430i Coupé, der skal indgå i undervisningen af både elever på personvognsmekanikeruddannelsen og det tekniske gymnasium, HTX. 

Det er flere årsager til, at BMW har valgt at sende bilen til Slagelse. 

”Dels vil vi meget gerne gøre vores del til at sikre så høj faglighed som muligt for en kommende generation af mekanikere, og så er der her tale om en bil, der ikke skulle ud i almindeligt salg, hvorfor der er god bæredygtighed og fornuft i, at den kan gøre en forskel i et undervisningsmiljø”, forklarer eftermarkedschef hos BMW Danmark, Tommas Larsen og fortsætter: “BMW har en lang tradition for at støtte erhvervsuddannelserne. Som led i en bæredygtig politik omkring de menneskelige ressourcer, har BMW Group altid haft fokus på ungdommen som kommende kapaciteter i erhvervslivet”.  

Mens den nye BMW får sin primære plads hos personvognsmekanikereleverne, så kommer bilen også til at indgå i fysik- og kemiundervisningen af HTX-eleverne på skolens tekniske gymnasium. Eksempelvis i forbindelse med delmålinger af effekt, emissionsmålinger og kompressionsmålinger. 

”Vi vil meget gerne gøre vores høje teori-faglige niveau i undervisningen så praksisnær som overhovedet muligt, og vi får her muligheden for at gøre det på en helt anderledes måde, end eleverne er vant til. Samtidig giver det mulighed for øget fagligt og pædagogisk samarbejde på tværs af to forskellige uddannelser. Det giver en helt ny synergi, som er til glæde for eleverne og er med til at løfte undervisningsmiljøet på vores skole,” forklarer rektor på ZBC Slagelse, Niels-Erik Hybholt. 

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Skriv en kommentar