10 Ferrari og Porsche på dansk auktion

10 Ferrari og Porsche på dansk auktion

Har du ikke fundet noget spændende at få tiden til at gå Palmesøndag, så har vildmedbiler.dk et vildt tip.

Du kan tage til påskeauktion hos Campen Auktioner i Randers.

Her er kommer der nemlig flere spændende biler under hammeren. Fire Ferrari, seks Porsche og andre prestigemærker som Bentley, Jaguar og Rolls-Royce.

Den ene Ferrari har tilhørt formanden for dem amerikanske Ferrari-klub, og det er en af de ting entusiaster kan lide at høre.

Udover motoren, selvfølgelig!

Blandt de mere kuriøse biler er Johnny Reimars gamle røde Chrysler Le Baron Cabriolet og en brandbil, der stadig er indregistreret som brandbil og kan indregistreres som veteranbil.

Det vil være nærliggende at tro, at en bil i perfekt stand er dyrere end et rustent projekt. Men her kan man blive klogere på søndag, når en efter sigende i “særdeles god stand” Austin Allegro fra 1979 med under 10.000 km på speedometret, skal under hammeren lige efter en Alfa Romeo Montreal fra 1975, der efter beskrivelsen er “rusten de sædvanlige steder”.

”Man ved selvfølgelig aldrig hvad der kan ske på dagen, men Alfa Romeo Montreal er blevet en populær vare, der i flot stand koster langt over en halv million – mens Allegroen mest er kendt for at være bilen alle elsker at hade”.,” siger auktionarius Finn Campen fra Campen Auktioner.

Han er ikke meget i tvivl om at Alfa Romeo’en får det højeste hammerslag.

“Vi har jo set en tendens til, at projekter faktisk tiltrækker endnu flere entusiaster end perfekte biler,” tilføjer han.

Palmesøndagen begynder med eftersyn fra kl. 9,00 og selve auktionen starter kl. 11,00. Campen Auktioner forventer publikumsrekord, samt at de dyreste biler under hammeren kommer over den halve million kroner.

Steen Nielsen

Chefredaktør, motorjournalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Har arbejdet med motorstof på Ekstrabladet, Amtsavisen, Randers, Bilen Motor og Sport, BT, Den Blå Avis m.fl.

Leave A Comment